Лазерна епилация

Лазерна Епилация

Лазерната епилация е процедура за трайно премахване на нежеланото окосмяне чрез лазерна технология. Тя представлява лазерен импулс, който се привлича от меланина в косъма (цвета на косъма) и го загрява до висока температура. В резултат на това луковицата на косъма бива унищожена. От нея няма да поникне друг косъм много дълго време. Тъй като лазерният импулс се привлича само от цвета на косъма, той не засяга околните тъкани. Лазерният лъч е с дължина на вълната 810 nm, което означава, че  може да проникне само в косъм. Не може да достигне до вътрешни органи. Това прави лазерната епилация напълно безопасна. Усещането по време на процедурата е за леко затопляне в зоната на трениране и леко боцкане.

След серия от 6-8 процедури в дадена зона окосмяването силно оредява, а самите косъмчета стават много тънки и светли. След време напълно изчезват. Необходима е само 1 процедура годишно, за да се поддържа трайното ефекта на обезкосмяване.

Ние в лазерен център Ventura  работим с последно поколение лазер за епилация, който е подходящ за всеки тип кожа и през всички сезони. PRIMELASE е диодна лазерна технология, която се характеризира с най-голямата пикова мощност на пазара в класа на диодните лазери (4800 W).

предимства на процедурата

Висококачествена лазерна
технология

При тази технология се използват много къси импулси с висока доза енергия, идеална за остатъчни косми. Динамичният и безболезнен режим е другата важна характеристика на PRIME LASE. Тази система ни позволява да работим без никакъв дискомфорт или болка, което прави лазерната епилация напълно поносима за всички пациенти, включително и за мъже с дебели косми.

Безопасна
процедура

PRIMELASE използва "crystal freeze" технология за охлаждане на апликаторите си, която постоянно и автоматично регулира температурата. Това прави отстраняването на космите много по-безопасно, а самата процедура е безболезнена.

Дълготрайна
ефективност

След серия от 6-8 процедури в дадена зона окосмяването силно оредява, а самите косъмчета стават много тънки и светли. След време напълно изчезват. Необходима е само 1 процедура годишно, за да се поддържа трайното обезкосмяване.

Приятно усещане
за мекота

След серия от процедури лазерна епилация кожата става много мека, гладка и дори подмладена. Усещането е толкова приятно, че не бихте се върнали отново към самобръсначката или кола маската.

Пускане на видеото

Резултати

час за консултация